Alles voor uw catering | thermobox

Thermobox bestellen? Heeft u een cateringbedrijf of een maaltijdtransport bedrijf voor uw klanten? Om de mooie en heerlijke gerechten ook daadwerkelijk vers en heel aan te laten komen, is het belangrijk dat deze op de juiste manier worden vervoerd. Hiervoor zijn thermoboxen en speciale warmhoudboxen die uw gerechten heerlijk heel en warm naar de bestemming brengen.

Gemak en elegantie

Zo straalt u professionaliteit uit met de juiste apparatuur en kunnen uw gasten onbezorgd genieten van een heerlijke maaltijd!. Naast het feit dat thermoboxen handig zijn voor het vervoer en ook nog eens professionaliteit uitstralen. Zijn de thermoboxen ook nog eens zeer milieuvriendelijk en maken iedere vorm van transport en opslag in de koude en warme voedselketen hierbij mogelijk.

Assortiment

In het geruime assortiment van Thermocateringbox vindt u een onder andere thermobox EPP in diversen uitvoeringen. De thermobox EPP is er in een gastronorm uitvoering, ook zijn er diversen gastronorm verkrijgbaar. Er is ook een speciale thermobox van EPP voor het vervoer van uw pizza’s. U kunt ook kiezen voor een thermobox van EPP voor het vervoer van brood, van vlees en u heeft de keuze uit diverse maatvoeringen.Naast een ruim aanbod aan thermoboxen EPP en thermobox kunststof zijn er ook andere diversen apparatuur beschikbaar. Alles wat u zoekt aan maaltijdtransport en voor uw catering. Rieber thermoport voor uw gerechten. Van ijsboxen, maaltijdbox, disposables, cool en hotplates, maar ook bezorgtassen en pizzaboxen voor het vervoeren van uw bestellingen.

Thermobox bestellen?

Bij Thermocateringbox kunt u terecht voor al uw materiaal in maaltijdopslag en transport voor uw catering of restaurant. Of u nu bezorgtassen of een pizzabox voor vervoer nodig hebt of thermoboxen om uw gasten van diversen maaltijden te voorzien. Voor ieder wat wils bij de specialist in maaltijdtransport. Bekijkt u gerust eens het aanbod op de webshop. Graag staan zij voor u klaar! Alles voor uw catering en het vervoer.

Artikel Plaatsen


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor