BE gLOVE nieuw hulpmiddel bij zelfonderzoek van borsten

De BE gLOVE is een hulpmiddel voor vrouwen, te gebruiken tijdens het zelfonderzoek van de borsten. Zoals bekend krijgt helaas 1 op de 8 vrouwen borstkanker en is gemiddeld 23% van deze vrouwen jonger dan vijftig jaar. Het bevolkingsonderzoek voor borstkanker vindt echter pas plaats vanaf de leeftijd van vijftig jaar. Veel vrouwen onder de vijftig zijn zich ervan bewust dat zelfonderzoek van essentieel belang is. Door maandelijkse controle van borsten leert de vrouw haar borsten beter kennen en kunnen knobbeltjes eerder opgemerkt worden. De BE gLOVE kan hierbij een uitstekend hulpmiddel zijn.

Uit recente klinische studie is gebleken dat vrouwen die de BE gLOVE gebruikten 99% van de bij de mammografie gevonden knobbeltjes konden voelen, terwijl vrouwen die hetzelfde onderzoek zonder de BE gLOVE uitvoerden niet verder kwamen dan 50%! Dit verschil wordt veroorzaakt doordat de BE gLOVE ervoor zorgt dat er minder wrijving optreed tussen de huid en vingers, waardoor het zelfonderzoek nauwkeuriger en makkelijker is.

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de site: https://www.sanare.eu/health/be-glove/

Telefonisch voor informatie bereikbaar op nummer: 071-8200077
Of per email: info@sanare.eu

Leiderdorp – 2 oktober 2014

Artikel Marketing – Gratis SEO Artikel Plaatsen
IceWatch resserre son réseau de distribution
Ice-Watch a décidé de se recentrer sur ses marchés clés. Pour cela, le groupe horloger wallon a revu les contours de son réseau de distribution et cessera quasiment les ventes dans les avions et les bateaux, rapporte le journal L'Echo samedi.
Read more on Le Vif


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor