Beste Hoofdkussen kiezen? Leest eerst deze tips van de Fysio

Rug- en zijslaper
Of je nou op je rug of op je zij in slaap valt. Mensen zijn bewegelijk in hun slaap. Wij draaien gemiddeld wel 30 keer per nacht. Als je voorkeur er naar uit gaat om op je rug of zij in te slapen, dan doe je er goed aan om een kussen uit te kiezen wat zorgt voor een neutrale, rechte houding van je nek. Zo ontstaat er geen onnodige spierspanning of stress op de nekwervels. Kies een stevig, redelijk hoog kussen uit wat de ruimte tussen je schouders en hoofd opvult.

Buikslaper
Als je het liefst op de buik slaapt, dan raad ik aan om zonder of met een heel dun synthetisch kussen te slapen. Leg tevens een plat kussen onder de buik zodat je nek zodat er geen stress op de nekwervels of spierspanning ontstaat. Een verkeerde slaaphouding zorgt nooit voor nekklachten. Het lichaam kiest in zijn onderbewustzijn tijdens de slaap zelf altijd de meest comfortabele houding.

Welk soort hoofdkussen past het beste bij mij?
– Dons/Veren
Lekker zacht maar weinig support. Verliest snel zijn veerkracht en is niet diervriendelijk geproduceerd. De productie maakt het kussen ook nog duur.

– Synthetisch
Gevuld met polyester, goedkoop, geschikt voor alle type slapers. Gaat helaas niet lang mee en geeft absoluut geen ondersteuning. Vaak te vinden in hotels. Te koop bij IKEA.

– Traagschuim
Denk aan Tempur, een vast gegoten traagschuimkussen. Geeft goede ondersteuning, heeft soms een nekrol. Voelt soms hard aan, worden snel warm en kunnen chemische geur afgeven. Meestal prijzig.

– Pillow Perfect
Wij hebben een hoofdkussen ontworpen dat in 3 vlakken is gestikt gevuld met unieke memoryfoambolletjes wat volledig is aan te passen in hoogte en stevigheid. Dit kussen is koel, verliest nooit zijn veerkracht, vormt zich naar je hoofd en geeft de perfecte ondersteuning. Bestel nu

  • Ga naar de website: Beste Hoofdkussen kiezen? Leest eerst deze tips van de Fysio

Pillow Perfect is een website welke eerlijk advies geeft aan iedereen die is op zoek is naar een nieuw hoofdkussen .Lees mijn artikelen, bekijk de video’s en kijk je perfecte hoofdkussen uit in de webshop, zonder keuzestress of dure beddenzaak.
Hoofdkussen, advies

Auteur: Luuk Hendriks, IP adres: 83.84.112.169, Website: http://pillowperfect.nl/beste-hoofdkussen-kiezen

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

Artikelplanner.nl » Artikelplanner
Hypotheek afsluiten; hoeveel kun je lenen?
Als de rente hoog is, kun je minder lenen dan wanneer de rente laag is. Kies je een rentevaste periode korter dan 10 jaar? Dan wordt de toetsrente gebruikt om de maximale hypotheek te berekenen. Deze wordt vastgesteld door de Autoriteit Financiele …
Read more on Independer.nl


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor