Beste hoofdkussen kopen? 7 Gouden Tips!

Een hoofdkussen moet comfortabel liggen en goede ondersteuning geven aan je nek en hoofd. Dit is afhankelijk van de vulling en hoogte van het kussen. Je ziet verschillende soorten en maten in de winkel liggen en vaak zien mensen door de bomen het bos niet meer. Ik adviseer dagelijks mensen op een heldere manier over de mogelijkheden. We beginnen met het soort vulling.

“Welke soorten hoofdkussens zijn er allemaal?”

Donskussen/verenkussen
Gemaakt van dons, een zacht materiaal net onder het verenpak van de gans of eend. Lekker zacht maar geeft weinig support en is niet hypoallergeen. Verliest snel zijn veerkracht en is niet diervriendelijk geproduceerd, daarbij is een donskussen duur. Ik ben geen fan van donskussen en als dierenvriend raad het dan ook af.

Synthethisch
Gevuld met polyester, goedkoop. De hotelkussentjes. Gaan niet lang mee, geven geen ondersteuning. Ik noem het ook wel propkussentjes, bekijk maar eens onze video daar zie je een dame die worstelt met een synthetisch kussen. Bekijk hier de video.

Traagschuim
Traagschuim wordt via een chemisch proces gemaakt van polyutreen en wordt ook wel memoryfoam genoemd. Dit kussen is stevig, geeft veel steun maar voelt vaak hard aan en kan een chemische geur afgeven. Is meestal prijzig.

“Ik heb last van mijn nek, is een orthopedisch kussen verstandig?”
Je draait 30 keer per nacht en zoekt je lichaam onbewust een lighouding waarin je vrij kan ademen. De oorzaak van nekklachten ligt echter nooit bij je slaaphouding dus waarom zou je jezelf afhankelijk willen maken van een duur hulpmiddel wat niet de oplossing is. Tijdens mijn zoektocht heb ik een hoofdkussen gevonden dat gevuld is met unieke latex sticks en bolletjes, deze vulling zorgt voor een comfortabel slaapkussen en is volledig in hoogte en stevigheid aan te passen voor zowel zijslapers als rugslapers. Dit kussen is koel, verliest nooit zijn veerkracht en vormt zich naar je hoofd. Daarbij is het in 3 zones gestikt waardoor de vulling nooit verschuift.

  • Ga naar de website: Beste hoofdkussen kopen? 7 Gouden Tips!

Op Pillow Perfect geef ik eerlijk advies aan iedereen die op zoek is naar een nieuw hoofdkussen. Lees mijn artikelen, bekijk de video’s en kies je nieuwe kussen uit in de webshop. Een goed kussen hoeft helemaal niet duur te zijn, door je in te lezen kies je een nieuw hoofdkussen uit waarop je hoofd en nek ontspant en je uitgerust wakker wordt.
hoofdkussen, kopen

Auteur: Luuk Hendriks, IP adres: 83.84.112.169, Website: http://www.pillowperfect.nl

Artikelplanner.nl is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze pagina.

Artikelplanner.nl » Artikelplanner
Studieboeken lenen en kopen via Spull
Spull is een platform waarop je studieboeken kunt lenen en kopen van medestudenten. Masterstudent computer science Han van der Veen en Saxionstudent Albert Wieringa lanceerden het platform in september 2014, waarmee ze vraag en aanbod bij …
Read more on UT Nieuws


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor