Bouwen in jaren 30 stijl

En als er al enkele woningen te koop staan, dan zijn ze behoorlijk aan de prijs. Om je toch een mooie woningen te  veroorloven in jaren ’30 stijl hoef je niet langer te zoeken je kunt ook gewoon een nieuw huis bouwen, maar dan in de stijl van de jaren ’30. Deze mogelijkheid is voor veel mensen een uitkomst. De voordelen van een nieuw huis in de jaren ’30 stijl is dat je het huis tocht nog naar eigen wensen kunt inrichten. Bij een bestaande woning is dit niet mogelijk. 

Jaren ’30 stijl

Wat maakt nu de woning zo bijzonder? Wat de meeste mensen aanspreek is de grootsheid en klasse van bouwen voor dit type woningen. Muren die gemetseld zijn met bakstenen in plaats van prefab beton. Forse kappen op de woning met grote overstekken en grote dakgoten die vaak om het gehele huis heen lopen. Ook de dakpannen zijn vaak een opvallend detail. Zo liggen er vaak keramische dakpannen op het dak. Nog een item die de woning uniek maakt zijn de hoekkozijnen en zogenaamde speklagen in het metselwerk. Een speklaag is een horizontale band is de gevel van de woning. Vaak is deze licht van kleur waardoor deze goed afsteekt ten opzicht van de andere stenen.

Voordelen

Met een nieuwbouw huis gebouwd in de jaren ’30 stijl bouwt u karakteristiekhuis dat op het eerste gezicht gebouwd lijkt te zijn in de 20e eeuw maar met alle gemakken van een nieuwbouwhuis. Het huis is goed geïsoleerd  en voldoet aan de laatste normen. Dit verhoogt het wooncomfort aanzienlijk. Zo kunt u tocht uw favoriete huis bouwen.

Zorg bij de keuze van een aannemer dat deze voldoende ervaring heeft in het bouwen van woningen. Een bedrijf dat al jaren deze werkzaamheden uitvoert voorkomt in de bouw veel narigheid doordat zij over voldoende ervaring beschikken.

Topartikel.nl
Sandra Phlippen: terecht dat banken het mkb vaak krediet weigeren
Maar voordat er subsidies of garanties uit de kast worden getrokken, moeten we eerst weten waar het probleem zit. Is het de vraag naar krediet die uitblijft omdat er in de economie gewoon geen groeikansen zijn? Hebben ondernemers een duwtje nodig door …
Read more on z24


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor