Butler Laurens bestaat 10 jaar.

Epe: 28 juli 2015: Het bedrijf ‘Butler Laurens” bestaat 10 jaar en dat gaan ze de hele maand augustus vieren met vele acties.

Laurens Spanjersberg is de eigenaar van het bedrijf dat butlerdiensten aanbied maar ook workshops en lezingen in etiquette/omgangsvormen en service verlenen.
Het begon allemaal nadat Laurens zijn statige baan als butler/kamerdienaar van H.K.H. Prinses Margriet opzegde en voor zichzelf begon.
Eerst ging hij nog diners en lunches verzorgen bij rijke families en oud ambassadeurs, maar op een dag werd hij gevraagd door een zorg instelling om op een studiemiddag iets te komen vertellen over service verlenen.
Dat beviel hem zo goed en de reacties waren zo lovend dat hij zich daarop ging richten en zo liep dat uit naar het bedrijf wat hij nu heeft.
Samen met zijn assistent/chauffeur reist hij het hele land door van Groningen tot Amsterdam en van Amersfoort tot Valkenburg.
Etiquette is weer helemaal in bij jong en oud, verenigingen, scholen, bedrijven en studenten willen weer weten : hoe hoort het nu?
Laurens vertelt: “Laatst heb ik een lezing gegeven voor een groep van 300 christelijke jongeren en die waren allemaal heel enthousiast en zeer geïnteresseerd . Tijdens deze lezing vlogen mijn etiquetteboeken: “Goede manieren, tips voor sociale behendigheid” als broodjes over de toonbank“.

U kent Laurens Spanjersberg misschien ook wel van de TV programma’s als : Dames in de Dop en Is This Love? Laatst was hij ook nog te gast bij de Dino show en bij TV Gelderland, dus de media staat vaak op de stoep bij ‘Butler Laurens’. De zaken gaan zo goed dat ze wel wat te vieren hebben en u profiteer hiervan.

*Wat dacht u van 10 % korting en een fles champagne cadeau als u een workshop of lezing boekt.
*Wilt u Laurens inhuren voor uw bruiloft, verjaardag, feest of een andere evenement dan krijgt u ook een korting van 10 % en dan krijgt u ook nog zijn boek cadeau.
*Koopt u zijn boek via zijn website dan maakt u kans op een high tea voor twee personen op een locatie naar uw keuze, hoe meer boeken u koopt, hoe meer kans.

( * alleen geldig in de maand augustus.)

Meer weten over dit bedrijf kijk dan op de website van Butler Laurens

The post Butler Laurens bestaat 10 jaar. appeared first on Artikel Marketing – Gratis SEO Artikel Plaatsen.

Artikel Marketing – Gratis SEO Artikel Plaatsen
Intercontinental Exchange Earns A Credit Rating (ICE)
Intercontinental Exchange logo Intercontinental Exchange (NYSE:ICE) has been given an “A” credit rating by Morningstar. The investment research firm's “A” rating suggests that the company is a low default risk. They also gave their stock a three star …
Read more on Watch List News


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor