Christelijke datingsites,waarom niet?

Voor zowel gelovige mensen als niet gelovige geldt: je vindt je liefde voor het leven niet meer per se in de kerk en de voorganger stuurt nog zelden aan op een bepaalde huwelijkskandidaat. Maar waar kom je dan wel je ideale partner tegen? Voor christelijke datezoekers kan het wel eens lastig zijn om op de verschillende datingsites een goede match te vinden. Gelukkig voor hen zijn er verschillende christelijke datingsites.

Christelijk datingsite

Christelijke datingsites hoeven natuurlijk helemaal niet anders te zijn dan de reguliere datingsites. Het is wel prettig voor de gelovige mensen dat ze een datingsite hebben waarvan ze weten dat ze op een christelijke manier kunnen levelen als het gaat om bepaalde levensvragen (seks voor het huwelijk bijvoorbeeld). Het christelijke daten uit zich vooral in het feit dat het niet op seks gericht is. Wat bij andere datingsites natuurlijk niet per definitie aan de orde van de dag is, maar de praktijk leert dat er een deel van de leden op zoek is naar enig erotisch vertier.

Bijbelse normen en waarden

Opzoeknaarjou.nl is zo’n christelijke datingsite waar Bijbelse normen en waarden samenkomen met internetdaten. Het gaat hier niet alleen om christelijk daten en zoeken naar een partner, maar het contact kan ook neerkomen op een goed gesprek en eventuele vriendschap. De beheerders van deze christelijke datingsite zien er op toe dat er geen onzinprofielen online komen en houden de christelijke datingsite onder controle. Geen gekkigheid dus of onkuisheden. Wel prettig om te weten waar je aan toe bent als christen.

Christelijke datingsite Funky Fish

Een andere christelijke datingsite is funky fish. Dit is de grootste site voor christelijke dating. Bijna 27 000 protestantse en katholieke mensen hebben zich aangemeld bij deze community en dat worden er nog steeds meer. Het is allemaal kosteloos op Funky Fish. Dus gratis chatten en mailen met christelijke leden. Als doel heeft de site niet alleen gesteld om tot dates te komen. Naast een christelijke datingsite is het namelijk ook vooral een plek waar mensen met elkaar in gesprek kunnen gaan over van alles en nog wat. Wel vrijwel altijd met een grondslag in het geloof. Regelmatig organiseren zij leuke reizen en feestjes, zoals I like the 80′s party. Allemaal ter bevordering van het ontmoeten andere mensen.

Conclusie christelijke dating

Christelijke datingsites zijn een niche waarbinnen het iets anders werkt dan bij de reguliere datingsites. Het is minder gericht op het vinden van een (seks)partner. Een gesprekspartner kan al voldoende zijn. Er wordt wat strenger gecontroleerd op bijvoorbeeld profielfoto’s – deze moeten bijvoorbeeld niet te uitdagend bloot zijn. Uiteindelijk zorgen de christelijke datingsites voor een plek op internet waar gelovige mensen zich prettig voelen en vrij kunnen praten met gelijkgestemden.

Bron: Allesingles.nl

Artikel Marketing – Gratis SEO Artikel Plaatsen


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor