Contactlijm, de lijm die u verbindt voor al het kluswerk!

Bent u op zoek naar contactlijm? Voor iedere klus zijn er weer verschillende soorten lijmen die het beste toepasbaar zijn. Bij canect vindt u een geruime keuze van spuitlijm, leerlijm, PVC lijm, EPDM lijm, tapijtlijm, hittebestendige lijm tot aan contactlijm. Voor ieder wat wils dus, ook kan de lijm volgens een specifiek receptuur naar uw wens op maat gemaakt worden.

Contactlijm is een lijm die blijvend elastisch is. Het bestaat meestal uit een mengsel van nafta (aardolie), cyclohexaan en butanon. De lijmverbinding komt tot stand door eerst de substraten met lijm te bestrijken.

Maatwerk contactlijm nodig? Bij het bedrijf Canect, leveren ze ook lijmen en verpakkingen die specifiek zijn aangepast aan de bedrijfsprocessen van de klanten zelf.

 

✓ Hoge kwaliteit lijm voor alle toepassingen
✓ Direct naar EPDM lijm, tapijtlijm, isolatielijm, hittebestendige lijm
✓ Ook maatwerk contactlijm
✓ Altijd in ontwikkeling
✓ Contactlijm in spuitvorm
✓ Vrijblijvende demo’s & advies
✓ Lage kostprijs per m2
✓ Snelle levering

Contactlijm in drukvat

Hoge kwaliteit contactlijm in drukvat, exact afgestemd naar uw wensen. Van hittebestendige contactlijm, EPDM-lijm of lijm waar de meest extreme hechting voor nodig is. Canect is al jaren specialist in het ontwikkelen, maken en leveren van een divers aantal lijmproducten. De focus ligt op techniek, duurzaamheid en het gebruiksgemak. Niet voor niets worden deze lijmen al jarenlang, wereldwijd gebruikt door professionals in de bouw, industrie en transport.

Canect heeft aantoonbaar de beste contactlijm in de markt, de lijmsoorten worden geheel in eigen beheer geproduceerd.  Met de focus op techniek, duurzaamheid en gebruiksgemak. Dankzij unieke formules is elke contactlijm specifiek geoptimaliseerd op het materiaal en de omstandigheden waarin u het wilt gebruiken. Het resultaat is een contactlijm met geweldige eigenschappen, specifiek voor uw gewenste toepassing zodat u efficient kan werken.

Canect

Voor ieder klusgemak, vindt u hier de beste lijmen. De lijmen kunnen zelfs naar wens samengesteld worden. Tevens zijn de spuitlijmen ook in drukvaten verkrijgbaar. Canect heeft een eigen laboratorium in Engeland waar ze nieuwe lijmen blijven ontwikkelen en bestaande lijmen verbeteren.

Voor meer informatie kunt u de website bezoeken of neemt u contact op voor meer informatie.

✓Maatwerk ✓In grote hoeveelheden verkrijgbaar ✓Lijmadvies

 

 

 

 

Artikel Plaatsen


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor