De beroemde gaan naar de elektrische

Voetbalclub Barcelona-verdediger Gerad Piqué staat altijd in de schijnwerpers van de camera. Om verschillende redenen verschijnt de Barça-speler meestal op televisie, of het nu gaat om voetbal, roddel of soms zelfs controverse. Deze keer, midden in het voorseizoen van 2018/2019, met zijn team en technici in de Verenigde Staten, heeft de Barça-verdediger deelgenomen aan de trainingssessie in de Ciutat Esportiva del Barcelona op een high-performance elektrische fiets.

De verdediger heeft de fans verrast die aan de deur van het trainingscentrum van het team waren toen hij op een elektrische fiets arriveerde. Het meest verrassend is dat de speler het met een aanzienlijke snelheid en zonder bijna bescherming doet.

De een en de ander

In elk geval is het niet de eerste keer dat de speler een persoon is die een elektrische fiets heeft getraind. In de maand maart kwam hij ook op de fiets aan, hoewel hij bij die gelegenheid een helm droeg en een goede warme kleding omdat de kou aanzienlijk was.

Ook ging de speler op 17 juli op zoek naar zijn zoon op school op een elektrische fiets, die was gepersonaliseerd met de kleuren van Barcelona en de ruggengraat dat de speler op zijn rug kijkt, nummer 3.

Een fiets die er “uitziet” als een motorfiets

De waarheid is dat de fiets waarmee Gerard Piqué in training opdook meer een fiets dan een fiets is. Het is een elektrische fiets met een hoge, of eerder ongelooflijke, potentiële en hoge autonomie, ongeveer 250 kilometer, in staat om zelfs 90 km / u te bereiken, hoewel het merk de snelheid heeft beperkt tot 45 kilometer per uur om het te onderhouden binnen de huidige wetgeving.

Wij zijn van mening dat, om dit type fiets te dragen, het raadzaam is om een ​​soort van bescherming te dragen, zoals een helm of de klassieke elleboog- en kniebeschermers. Omdat een val met deze snelheden een soort onvoorzien letsel kan betekenen

Als je erover denkt om je eerste elektrische fiets met hoge snelheden te krijgen (hoewel niet tot 90 km / u), kun je die bij de Helliot Bikes online fietswinkel kopen. Hoewel, als het jouw zaak is om hard te geven zonder de hulp van de motor, kun je ook een van de vele nieuwe mountainbikes kopen die op voorraad zijn.

We gaan morgen terug met meer informatie over de twee wielen!

The post De beroemde gaan naar de elektrische appeared first on Artikel Marketing – Gratis SEO Artikel Plaatsen.

Artikel Marketing – Gratis SEO Artikel Plaatsen


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor