De keuze uit verschillende Cober Trouwringen

Trouwringen van het eigen merk Cober van juwelier, goudsmid en trouwringenspecialist Cober hebben een aantal lijnen binnen hun collectie. De collectie bestaat uit exclusieve en unieke trouwringen en worden door velen ook als kunst gezien. Door de vakkundigheid van de goudsmeden en ontwerper Vincent Cober worden de mooiste trouwringen gemaakt van goede kwaliteit.

De trouwringen collectie van Cober bestaat uit een aantal lijnen, met als meest populaire ringen de Kings & Queens collectie. Deze trouwringen bestaan uit twee lagen, waardoor het ook mogelijk is de binnenkant van de ring een andere kleur goud te geven als de buitenkant. De ring kan natuurlijk ook gemaakt worden van maar een kleur goud. Bij de damesring is de trouwring afgewerkt met een briljant geslepen diamant of andere edelsteen in een opstaande zetting. De stenen zijn in verschillende maten verkrijgbaar en ook de zettingen kunnen per ring weer verschillen. In de winkel zijn er verschillende voorbeelden in de collectie aanwezig.

Daarnaast is er ook de lijn Bamboo. Deze lijn kenmerkt zich door een detail op de ring wat lijkt op verschillende Bamboo stengels. De herenring en damesring zijn identiek aan elkaar en op deze manier worden de ringen ook het vaakste verkocht. Voor de liefhebber is het in de ringen mogelijk kleine briljanten te plaatsen om de damesring iets vrouwelijker te kunnen maken.

Ook bestaat er een lijn gemaakt uit naamringen, deze lijn heeft de naam Glory gekregen. De Glory trouwringen van Cober kenmerken zich door de gravures aan zowel de binnenkant als aan de buitenkant. Deze ringen draaien op de zichtbaarheid van de gravures en dit maakt iedere ring op zichzelf erg uniek. De kans is erg klein dat iemand rondloopt met precies dezelfde ring en dezelfde gravures erop. De ringen zijn of kunnen afgewerkt worden met een aantal mooie diamanten bij de damesring, waardoor er toch een klein verschil tussen herenring en damesring ontstaat.

 

 

 

Rubrieker.nl – Artikel marketing
Dufrenne skin & laser care gaat samenwerken met cosmetisch arts Peter Driessen
Bij Dufrenne skin & laser care is het mogelijk om in een vertrouwde omgeving en zonder ingrijpende, risicovolle operaties weer over een jongere stevige huid te beschikken zonder diepe rimpels, vlekjes en andere storende oneffenheden. Dokter Driessen …
Read more on dé Weekkrant


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor