Deense kunstenaar heeft zijn webshop deuren geopend in Nederland

Poul Pava, Deense kunstenaar heeft zijn webshop deuren in Nederland en België geopend! Hij wordt nu al de Herman Brood van Denemarken genoemd. Pava schildert  in een naïeve en spontane sfeer. Zijn kunst is zeer uniek en met geen ander soort kunst te vergelijken. Pava’s schilderkunst verspreidt zich inmiddels met golfbewegingen door Europa.
De naïeve kunst van Poul beschrijft zich het beste als een mix van onschuld, intensiteit en spontaniteit. Met felle kleuren en donkere lijnen maakt hij kunst die is geïnspireerd vanuit het kind in ons allemaal. Achter elk object schuilt een achterliggende gedachte die je in eerste instantie niet meteen opvalt.
Veel werken van Poul zijn inmiddels afgebeeld op verschillende soorten beelddragers. In de webshop is zijn schilderkunst terug te vinden op canvasdoeken, horloges, reiskoffers en op het porselein van het Duitse bedrijf Aida Design. In de toekomst is de kans groot dat het assortiment uitgebreid wordt met veel andere  producten. U kunt hierbij denken aan telefooncovers, rugtassen en kussens.
Pava heeft meer in zijn mars dan alleen kunstschilderen. Hij is voormalig jazzmuzikant en op zijn Deense website plaatst hij regelmatig poëzie. Ook is hij veel te vinden in zijn restaurant op het eiland Bornholm. Bezoekers kunnen hier terecht voor lokale specialiteiten in een eetgelegenheid die omgeven is door het werk van de kunstenaar.

ArtikelPlaats.nl
FANTASY PLAYS: In playoffs? Thank value allstars
As the bulk of fantasy football leagues enter playoffs this week, several of the game's top performers have something in common besides putting up the most points. They're the value all-stars – players who were drafted more cheaply than the top options …
Read more on FOXSports.com


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor