Een klassiek spel in een nieuw jasje

Nederland is een creatief land, er worden veel nieuwe modellen en ideeën op de markt gebracht, de één doet het beter dan de ander. Waar we ook goed in zijn is bestaande ideeën in een nieuw jasje steken. Denk bijvoorbeeld eens aan bowlen, vroeger ging het om het spel bowlen, nu draait het om de beleving en de ervaring die klanten hebben. Het gaat niet alleen om het bowlen zelf, maar alles wat daar omheen gebeurt, de muziek, de verlichting, de locatie, alles telt hier in mee. Voor een goed voorbeeld kun je in Utrecht bowlen. Daar is een bowlingcentrum die het totaalplaatje aanbiedt. Je hebt daar een echte ervaring.

De mogelijkheden

In Utrecht bowlen is in principe een compleet avondje uit, als je met de vriendengroep gaat, dan biedt dat een avond met entertainment, met live muziek, met sfeervolle verlichting en natuurlijk het spel. In Utrecht bowlen zorgt voor het complete plaatje

Meerdere groepen

Je hoeft niet alleen met je vriendengroep naar dit bowlingcentrum te gaan om te bowlen, als je dit met de familie wilt doen, dan kan dit ook. Er zijn voor kinderen speciale banen gemaakt zodat ook voor er een extra belevenis is op de baan. Dat maakt het spelletje voor hun ook een stuk leuker. Denk bijvoorbeeld aan jungle-banen. Er valt dus genoeg te beleven bij dit bowlingcentrum.

Andere opties

Je hoeft niet alleen in Utrecht te bowlen, Je kan in Utrecht bowlen, maar in hetzelfde centrum kun je ook de belevenis ervaren van een escape room. Een escape room biedt weer een heel andere belevenis aan dan bowlen. Je wordt opgesloten in een ruimte, en je moet er binnen een bepaalde tijd uit zien te breken door verschillende opdrachten te doen.

Contact opnemen

Wil je in Utrecht bowlen? Bekijk dan eens alle opties op het internet, wil je een baan reserveren? Neem dan even telefonisch contact op.

Artikel Plaatsen


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor