Een opgeruimd huis en een opgeruimde geest

Werk, privé, gezondheid, tegenwoordig lijkt niets meer vanzelf te gaan. Maar denk nu eens goed na. Wat is er erger dan na een drukke dag thuiskomen in een huis vol troep en rotzooi? Juist: niets!

Het heeft me een aantal jaar gekost, maar gelukkig heb ook ik nu deze fantastische formule ontdekt. Neem ergens binnen nu en een maand drie dagen de tijd om uw woonkamer en keuken eens grondig overhoop te halen. U moet dan net doen alsof u gaat verhuizen. Alle spullen die nog bruikbaar en nuttig zijn mogen blijven, en alle andere zooi gaat weg. Met een beetje geluk kunt u deze spullen ook nog eens verkopen waardoor u aan het hele project ook nog eens een fijn zakcentje kunt overhouden.

Als u alles heeft gesorteerd neemt u een paar ruime uren de tijd om de hele boel met een sopje en een bezem eens goed aan te pakken. Dit is dan ook meteen het moment om de nodige spijkertjes in de muur te slaan om eindelijk eens de lijstjes en schilderijen op te hangen die al zo lang op de grond staan. Vervolgens gaat u alles weer inruimen. Probeer hierbij te denken aan een logische volgorde. Spullen die u vaak gebruikt moeten ergens komen te liggen waar u er gemakkelijk bij kunt. Spullen die u niet zo vaak gebruikt zou u in een opberghok moeten plaatsen, of netjes moeten opbergen in kasten.

 

Als alles dan weer op zijn plek staat, en u heeft wat geld kunnen verdienen aan alle spullen die u heeft kunnen verkopen, dan maakt u het helemaal af door bijvoorbeeld een nieuwe bank of een nieuwe fauteuil te kopen. Misschien heeft u er wel voor gekozen om de kasten of de muren een likje verf te geven, en als u dan ook nog een nieuwe bank koopt dan zal het voelen alsof u in een nieuw huis woont. Alles zal fris, fruitig en opgeruimd zijn. Als u nu op maandagavond thuis komt van een lange dag werken, dan zult u vanzelf merken dat het weer een genot is om thuis te komen! 

Voor meer infortmatie over mooie bankstellen kijk op http://www.florisvangelder.nl/bankstel

Topartikel.nl


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor