Een unieke schoen voor ieder kindje

De juiste schoenen vinden voor uw kind kan nog een lastige opgave zijn. Immers kunnen de voeten van uw kindje snel groeien en wilt u toch de juiste steun en comfort voor uw kind tijdens het lopen, springen, rennen en spelen.

Waar kunt u het beste op letten bij de aankoop van nieuwe kinderschoenen?

Allereerst is het van belang om de juiste breedtemaat en lengtemaat op te nemen voor uw kind. Dit kunt u eenvoudig zelf doen door de omtrek van de voet op een wit papier na te tekenen. De lengte van de hiel en de langste teen staan gelijk aan een schoenmaat. Bereken op internet de schoenmaat middels een speciale tabel. Er zijn namelijk diversen breedtematen beschikbaar ook al voor de allerkleinsten. Van extra breed tot extra smal. Natuurlijk kunt u ook langskomen in een van de schoenenwinkels van Krisman Westeneng schoenen. Hier zijn gespecialiseerde medewerkers die de schoenmaat van uw kindje kunnen opmeten en hierbij deskundig advies kunnen geven.

Vereisten kinderschoenen

Iedere leeftijd heeft een eigen schoen. Baby’s lopen nog niet, dus voor hen is het van belang dat de schoen vooral warmte biedt. Vanaf het moment dat ze gaan staan en lopen, moet de schoen ook steun bieden. Waar je het beste op kunt letten als je voor je kinderen schoenen gaat kopen? De schoenen dienen onder andere:

• Loopcomfort en extra steun te geven
• Goede ventilatie
• Zool hebben met goede grip
•Voldoende ruimte bieden, ongeveer een duim tussenruimte bij de tenen
• Eenvoudig aan en uit kunnen trekken voor kinderen. Bijvoorbeeld klittenband

Diversen breedtematen

Kinderschoenen in diversen breedtematen verkrijgbaar van extra breed tot extra smal. Jongens maten tot en met maat 46 en voor de meisjes tot maat 42. Gespecialiseerd zijn in kinderschoenen is waar het allemaal mee begon bij Krisman & Westeneng schoenmode. Het is natuurlijk erg belangrijk dat de kinderschoenen goed passen aan de voet van uw kind. De voeten worden dan ook in de lengte als in de breedte gemeten voor een optimaal comfort. Voor de allereerste loopschoentjes is er ook al een goede afwerking en een versteviging in de hiel. Er wordt dan ook geadviseerd om voor uw kindje met de eerste loopschoentjes te beginnen wanneer uw kind 2 á 3 weken zelfstandig kan lopen.

Specialist in kinderschoenen

Een ruim assortiment in kinderschoenen met mensen die u van deskundig advies kunnen voorzien is natuurlijk altijd prettig. Kinderschoenen met veters en klittenband, bandschoenen, hoge schoen voor jongens en meisjes, kinderlaarzen. Voor ieder kind een unieke schoen. Bekijkt u gerust eenvoudig het assortiment online of kom langs in één van de winkels voor persoonlijk advies.

Artikel Plaatsen


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor