Eindhoven Airport

Eindhoven Airport is een vliegveld dat erg sterk is opgekomen. Wellicht komt het doordat de Brabanders graag vliegen, maar het kan uiteraard ook andere redenen hebben. In dit artikel bespreek ik de mogelijke redenen en zal ik het tevens hebben over de faciliteiten die in de buurt van Eindhoven Airport aanwezig zijn.

Waarom Eindhoven Airport?

Voor veel mensen in Gelderland, Brabant en Limburg was het (soms nog steeds) altijd erg interessant om via Düsseldorf te reizen. Dat is over het algemeen namelijk goedkoper dan via Schiphol en de afstand die ze met de auto of trein moeten overbruggen is vergelijkbaar. Toen Eindhoven Airport op een gegeven moment flink begon te groeien en zelfs de grootste regionale luchthaven werd, veranderde dit alles wel even. Voordelige vliegmaatschappijen zoals RyanAir en Jetairfly begonnen namelijk te vliegen vanaf Eindhoven Airport, waardoor dat ineens een erg interessante optie werd.

Voorzieningen in de buurt van Eindhoven Airport

In de buurt van Eindhoven Airport zijn verschillende handige voorzieningen te vinden. Zo zijn er enkele hotels in de buurt en is er zelfs één hotel bovenop de terminal te vinden. Daarnaast is er ook voldoende parkeergelegenheid. Er zijn verschillende particuliere parkeerplaatsen te vinden. Deze zijn vaak echter niet altijd even betrouwbaar. Gelukkig zijn er ook andere parkeerplaatsen, zoals bijvoorbeeld P1, P3 en P8. Iedere P heeft weer zijn eigen kenmerken, dus het is belangrijk om goed te kijken welke voor u het meest interessant is.

Artikel online
nieuws: Frisian Hardcore All Stars en All For Nothing voor Freeze festival
Door RobZ op 25 augustus 2014 – 10:58 freezefestivalnieuws Elk jaar reserveert Freeze Festival een zaal voor de hardere muziekgenres. Dit jaar spelen hier All For Nothing en Frisian Hardcore All Stars. In deze Hardcore All Stars spelen leden van acht …
Read more on Festivalinfo


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor