Enkel Intapen KorfbalBekijk de video over enkel intapen korfbal

Korfbalvereniging Koveni kijkt tevreden terug op hun KNKV Oranjeclinic die gehouden werd op hun terrein aan de Helmkruid. De korfbalvereniging uit Nieuwegein organiseerde dit evenement, omdat het sinds kort de titel ‘Sportpleziervereniging 2016’ heeft gekregen.

Tijdens de ‘Week van het Sportplezier’ begin maart kwam Koveni in het vizier van de korfbalbond vanwege een succesvolle actie op social media. Daarom mocht de Oranjeclinic, gegeven door vier oranje internationals uit het Nederlands korfbalteam, woensdagavond 1 juni j.l. bij de sportclub worden gehouden.

Tim Bakker, Friso Boode, Celeste Split en Maaike Steenbergen gaven op het Koveni-veld enkele clinics. Hiervoor was veel belangstelling, omdat het viertal gezien wordt als toppers in het Nederlandse korfbal. Koveni-leden kregen tips van de internationals. Verschillende clubleden die nauw betrokken waren bij de actie kregen bovendien shirts uitgereikt. Ook was er taart want de teams C1, C2, A1, F1 en F2 zijn dit seizoen kampioen geworden.


Meer over enkel intapen korfbal vinden


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor