Goede voornemens

Zo weer een jaar voorbij gevlogen. 2014 is weer op zijn laatste dag aangekomen en het is weer tijd voor de goede voornemens voor 2015. Waarschijnlijk zijn dit voor een deel dezelfde voornemens als die van vorig jaar. Maar om de een of andere reden was er dit jaar gewoonweg even geen tijd voor, of ontbrak de motivatie.
31 december 2014 even een moment van bezinning. Wat ga ik mezelf voornemen. Wat in ieder geval een feit is, is dat de tijd rustig verder tikt. En uit persoonlijke ervaring heb ik ondervonden dat mensen soms ook zomaar onverwacht uit de kracht van hun leven gegrepen worden. Dus voor volgend jaar neem ik mezelf voor om meer dingen te doen omdat ik ze leuk vind. Hoe moeilijk kan dat zijn.
Een droom van mij is om meer van de wereld te zien. Om dit waar te maken ga ik voor volgend jaar alvast een paar weekenden blokken voor een leuke stedentrip. Al is het maar een paar dagen, gewoon buiten de vakantie om even eruit om wat leuks te ondernemen. Ik weet nog niet waarheen, maar er is altijd wel een aanbieding te vinden. En het hoeft ook helemaal niet duur te zijn om een nieuwe stad te bezoeken.
Zeg Architectuur is een website die informatie biedt over de populairste steden in de wereld.

Artikel Plaatsen
Samsung trekt stekker uit productie Galaxy Alpha
Afgelopen zomer introduceerde Samsung de Galaxy Alpha, een premium toestel met een metalen frame dat zich vooral op het gebied van design moet onderscheiden. Het toestel passeerde eerder deze maand ons testlab en onze conclusie was dan ook dat …
Read more on Hardware.Info


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor