Hoe je je fiets in de auto meeneemt tijdens je vakantie

In deze tijd van het jaar zijn er veel gezinnen en vrienden die met het huis op vakantiebestemmingen reizen. Naast koffers en veel pakketten, nemen veel gezinnen fietsen mee om te genieten van ongelooflijke routes op wielen, waar ze ook naartoe gaan. De fietsen moeten correct en veilig worden vervoerd, niet alleen om mogelijke boetes te voorkomen, maar, nog belangrijker, om de veiligheid van alle weggebruikers te garanderen.

Volgens de behoeften van iedereen zijn er veel verschillende soorten fietsendragers voor de auto. Wat u ook gaat gebruiken, voordat u de mars begint, moet u ervoor zorgen dat de zadels goed zijn vastgemaakt en vastgemaakt, zodat ze tijdens de rit niet vallen, aangezien dit een groot ongevallenrisico met zich meebrengt voor de rest van de voertuigen onderweg.

Welke soorten zijn er?

Het apparaat om ze op het dak te dragen is geweldig omdat het vrije toegang geeft tot de kofferbak en ons een volledig achteraanzicht biedt. Aan de andere kant wordt het niet aanbevolen voor fietsen met een hoger gewicht, zoals Fat Bikes, omdat ze meer zullen kosten om te klimmen. Bovendien is de dakmodus degene die de aerodynamica van het voertuig het meest negatief beïnvloedt; naast het genereren van een hoger geluidsniveau en het verhogen van het brandstofverbruik. We moeten ook in gedachten houden dat het veronderstelt een aanzienlijke toename van de hoogte van het voertuig, die sommige plaatsen, zoals een tunnel, niet zou kunnen passeren.

De fietsendrager van de achterdeur, die met haken en banden aan de kofferruimte is bevestigd, maakt het vervoer van maximaal drie fietsen mogelijk. Het verschil met het vorige mechanisme is dat het gewicht van de frames het moeilijk maakt om de poort te openen voor toegang tot de bagagedrager. Bovendien vermindert het aanzienlijk het zicht door de achterruit. In dit geval moeten we opletten dat we noch de nummerplaat noch de achterste piloten bestrijken.

Voordat u op weg gaat naar uw bestemming, moet u ervoor zorgen dat de fietsen niet meer dan 15% van de lengte van de auto uitsteken. Als de auto bijvoorbeeld 4,5 meter meet, kan deze maximaal 67,5 centimeter worden verlengd. De belasting die van achteren steekt, moet worden aangegeven met het signaal V-20 (vierkant paneel, 50 bij 50 centimeter, met afwisselend diagonale strepen van wit en rood).

Als de fiets de volledige breedte van het voertuig inneemt, wordt bovendien een signaal aan elke zijde geplaatst, waarbij een omgekeerde V met de rode lijnen van het signaal wordt geconfigureerd. Het is in geen geval toegestaan ​​om zijdelings te projecteren. Als dit het geval is, moet u de fiets demonteren. Wanneer de kentekenplaat of achterlichten niet zichtbaar zijn vanwege de lading, moet u een extra plaat plaatsen en buiten de lading belichten.

Een andere methode is het gebruik van het haakbalsysteem, dat veel comfort en gemak biedt om de frames te laden. Het is essentieel dat het voertuig een trekhaak heeft en dat de lading (uw fiets en de fietsendrager) de limiet die wordt aanbevolen door de fabrikant van de sleepboot niet overschrijdt.

Als je al weet welke methode je gaat gebruiken, kunnen we je alleen een fijne vakantie wensen en, als je nog steeds geen fiets hebt, deze bij de Helliot online fietsenwinkel kopen. Je kunt een weg, berg, fixie of zelfs elektrisch nemen. Zoek naar degene die je zoekt, zij hebben het.

We zullen morgen terugkomen met meer informatie over je favoriete sport!

The post Hoe je je fiets in de auto meeneemt tijdens je vakantie appeared first on Artikel Marketing – Gratis SEO Artikel Plaatsen.

Artikel Marketing – Gratis SEO Artikel Plaatsen


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor