Hoe kan ik mijn lichaam ontgiften?

Eigenlijk heb je het niet echt nodig hoor. Je lever is sterk genoeg om alle giffen uit je lichaam te verhelpen. Toch kan je lichaam ontgiften altijd deugd doen. Je voelt je frisser dan te voren en kan plots veel meer dingen aan. Ook op MyPerfectLife verscheen recent een bericht over het ontgiften van je lichaam. Je kan namelijk een soort kuur volgen om je lichaam zuiver te maken. Dat doe je voornamelijk door je lever te stimuleren en slechte stoffen zoveel mogelijk te vermijden.

Ontgifting lever

Je lever is een sterk orgaan. Het is steeds in de weer om alle schadelijke stoffen zoveel mogelijk uit je lichaam te verwijderen. Dat gaat via allemaal verschillende kanalen en is een erg moeilijk biologisch proces. Toch kan een lever makkelijk je lichaam ontgiften zonder dat het daarbij geholpen wordt. Maar een handje toesteken kan natuurlijk nooit geen kwaad. Je lever heeft namelijk nood aan veel water om goed te kunnen functioneren. Probeer daarom je inname van water iets te verhogen en je zal merken dat je je al een pak beter voelt.

Lichaam ontgiften bijwerkingen

Omdat de meeste van deze maatregelen binnen de kuur om je lichaam te zuiveren niet zo drastisch zijn, is er vaak geen sprake van bijwerkingen. Wat je wel kan merken is dat je lichaam bepaalde stoffen zoals alcohol, nicotine of cafeïne begint te missen en zich wat raar gaat gedragen. Je lichaam is namelijk al zo gewoon aan deze stoffen dat ze niet goed weet hoe te functioneren eens ze niet meer opgenomen worden. Je voelt je daardoor een tijdje wat draaierig en hebt eventueel zelfs wat hoofdpijn. Toch gaat dit na een tijdje over en is je lichaam beter af zonder de inname van al deze stoffen.

Als je  de tips in het artikel goed volgt, voel je je binnen dit en een maand zeker beter. Je lever zal ook tevreden zijn, en dus jij ook!

Artikel Plaatsen
'Samsung brengt eerste Tizen-smartphone in november in India uit'
Samsung lijkt van plan te zijn om in november zijn eerste Tizen-smartphone op de markt te brengen. De release staat gepland voor de Indiase markt. De Koreaanse fabrikant kampte meerdere malen met vertraging bij de release van de eerste …
Read more on Tweakers


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor