Hoe veel kan ik eigenlijk lenen bij Cofidis?

De vraag van de lener is vaak: Hoe veel kan ik eigenlijk lenen bij Cofidis? Het antwoord op deze vraag is afhankelijk van een aantal bepalende factoren. Zo moet u denken aan het inkomen van u en uw eventuele partner, de maandlasten voor de vaste lasten en de kosten aan eventuele andere lopende leningen.

lenen bij Cofidis

Laat eerst je lening berekenen bij Cofidis!

Om een idee te krijgen van hoeveel u kunt lenen bij Cofidis kunt u natuurlijk altijd online een lening simulatie doen. Hierbij krijgt, na het invoeren van de juiste gegevens, een idee van het totaal te lenen bedrag. De uitkomsten van een lening simulatie zijn overigens niet bindend. Een lening simulatie bij Cofidis geeft u enkel een indicatie van het maximaal te lenen bedrag. Om zekerheid te hebben van de hoeveelheid aan geld dat u kunt lenen, kunt u het best contact opnemen met de aanbieder van de desbetreffende lening.

Omdat sommige mensen een lening aangaan die ze eigenlijk niet kunnen terugbetalen hebben de banken en kredietgevers een vrij eenvoudige berekening ontworpen waardoor men er bijna zeker van kan zijn dat u de lening ook daadwerkelijk kunt terugbetalen zonder in de financiële problemen te komen. Deze regeling wordt ook wel de 1/3 regel genoemd. De 1/3 regel houdt in dat er van uw gezamenlijk netto inkomen maximaal 1/3 afgelost mag worden aan leningen. Deze leningen houden niet enkel de aan te vragen lening in, maar alle lopende leningen van dat moment. Overigens valt onder het gezamenlijk netto inkomen geen inkomsten uit kinderbijslag.

Om snel een antwoord te krijgen op de vraag: Hoeveel kan ik lenen bij Cofidis? Kunt u dan ook het best een eerlijke online lening simulatie uitvoeren en daarna zeker contact opnemen met Cofidis voor de lening naar keuze. Dankzij de 1/3 lening zult u beschermd worden tegen een lening die u misschien niet kunt terugbetalen.


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor