Ik wil graag een lipvergroting

Sinds jongs af aan werd ik al geplaagd dat ik zo kleine bovenlip heb, toen vond ik het nog niet zo erg. Op de basisschool keken altijd veel mensen op dat ik zo kleine bovenlip had, ik woest toen al niet goed hoe ik hier op moest reageren. Meestal maakte ik er zelf maar een grapje over maar ik moet eerlijk zeggen dat ik mij erg onzeker voelde over de grootte van mijn bovenlip. Nu ik 25 jaar oud ben vind ik het genoeg geweest, ik wil niet elke dag twijfelen over mijn uiterlijk doordat mijn liep naar verhouding veel te klein is. Ik heb dan ook besloten om een lipvergroting te ondergaan. Het was een lang traject voordat ik uiteindelijk had besloten om daadwerkelijk de behandeling te ondergaan, het is toch niet iets wat je zo maar 1 2 3 beslist want je moet er altijd goed over denken. Zelf weet ik dat het belangrijk is om dit goed te overwegen en dat heb ik dan ook enkele jaren gedaan, het is voor mij duidelijk dat ik een vergroting van bovenlip wil laten uitvoeren alleen de vraag is nog bij wie ik dit wil ondergaan.

Bij wie een lipvergroting ondergaan?

Meestal vraag ik altijd alles aan mijn moeder. Vroeger wilde ik nooit iets van haar aannemen maar naarmate je ouder wordt ga je over zulke dingen nadenken en kom je erachter dat het je moeder toch vaak gelijk heeft. Helaas heeft ze geen kennis voor het kiezen van een goede kliniek waar je terecht kunt voor een goede lipvergroting. Ik besloot om mij hier zelf in te verdiepen, goed op google zoeken is meestal de manier om achter informatie te komen die je niet weet. Na goed gezocht te hebben en veel te hebben nagedacht ben ik uiteindelijk tot het besluit gekomen om de behandeling bij Robert Schoemacher in een van zijn Perfect Age Centers te ondergaan. Volgende week ben ik hiervoor een afspraak, ik ben benieuwd hoe het resultaat gaat zijn. Ik hoop dat ik mij na het ondergaan van de behandeling minder onzeker zal voelen en vol zelfvertrouwen weer op stap kan gaan.

Het origineel Ik wil graag een lipvergroting is van Artikelen en Artikelen schrijven.

Artikelen en Artikelen schrijven
iPhone 6 makkelijker te repareren
De nieuwe iPhone 6 en 6 Plus zijn iets makkelijker te repareren dan de 5C en de 5S. De batterijen en de kabel van de vingerafdrukscanner zijn makkelijker te verwijderen. Dat meldt iFixit, een Autstralische site voor doe-het-zelf-reparaties. iFixit wist …


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor