iPhone 6 vanaf vandaag te bestellen

De iPhone 6 is vanaf vandaag eindelijk te bestellen. Vanaf vandaag ligt de smartphone van Apple in de winkelschappen. De iPhone 6 en 6 Plus zijn beschikbaar in drie kleuren; Space Gray, Gold of Silver. De iPhone 6 is bestellen op www.iphone6aanbieding.org

Wat is er nieuw?
Het nieuwe iPhone model heeft een verrassend uiterlijk. Bij de vorige iPhones waren er maar weinig wijzigingen aan het uiterlijk gemaakt. Bij de nieuwe iPhone is er echter sprake van afgeronde randen. De laatste iPhones hadden strakke hoeken en randen. De kleine randen zorgen ervoor dat het formaat niet zo sterk gegroeid is als de grootte van het scherm.

iPhone 6 is groter maar ook dunner
De laatste iPhone modellen hadden allen een 4 inch scherm. Apple pakt het anders aan dit jaar. Het scherm van de nieuwe iPhone is groter dan die van voorgaande toestellen. 4,7 inch heeft een maat van het scherm van de nieuwe iPhone. De iPhone 6 Plus is het model met groter formaat dan 5,5 inch. Het scherm van de iPhone 6 Plus heeft een afmeting van 5,5 inch. De iPhone 6 is nog dunner dan de voorgaande toestellen. Om deze reden heeft Apple een plattere batterij gebruikt. Nieuwe techniek voor het scherm heeft hier eveneens aan bijgedragen. De nieuwe iPhone heeft een dikte van maar 6.9 mm. De dikte van De iPhone 6 is maar 6.9 mm. Dat betekent dat de nieuwe iPhone maar liefst 10 procent slanker is dan de iPhone 5C.

Artikel Marketing – Gratis SEO Artikel Plaatsen


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor