MystyleFrame.com lanceert wanddecoratie die nieuw blijft

Een schitterende wanddecoratie die vernieuwend blijft! Deze innovatie in woongenot is vanaf 1 september verkrijgbaar via de webwinkel www.MyStyleFrame.com. Met dit unieke concept willen vier jonge ondernemers de particuliere interieurmarkt veroveren: in Nederland en de rest van de wereld!

Het is een herkenbaar probleem: voor veel geld hangt er iets leuks aan de wand, je raakt er na zoveel tijd op uitgekeken en wil weer wat nieuws kopen. Of: je wil (tijdelijk) een andere sfeer of stijl in de living of slaapkamer scheppen, maar ziet op tegen een nieuwe dure aankoop, laat staan het bevestigen daarvan. MyStyleFrame biedt dé oplossing! “Dankzij een slim systeem kunnen – op een designframe – steeds nieuwe afbeeldingen moeiteloos worden gewisseld”, vertelt initiatiefnemer Danny Verdonk:  “Met een paar klikken op de website wordt iedere gewenste afbeelding afgedrukt op kwaliteitsdoek dat strak en gemakkelijk in het frame wordt geplaatst. Makkelijker kan het niet en met beeldbepalende decoraties houd je je interieur en stijl altijd up-to-date.”

De intelligente constructie onderscheidt MyStyleFrames.com van alle andere wanddecoraties! Uitgekeken op de afbeelding? Vervangen door een (familie)foto, kunst, landschap of wat dan ook, gaat in een handomdraai. Gebruikte doeken kunnen worden opgevouwen en opgeborgen; klaar voor hergebruik of uitgewisseld worden met andere MyStyleFrame eigenaren. Het hoogwaardige textiel is UV-bestendig en kan worden gewassen en gestreken. Frame en doek kosten (afhankelijk van de afmeting) nog geen acht tientjes. Losse doeken kosten circa € 35. Een schijntje in vergelijking tot de aanschaf van andere nieuwe wanddecoratie. De MyStyleFrames zijn er in diverse maten, van 50 x 50 tot aan 90 x 160 centimeter. De klant kan een eigen afbeelding gebruiken of een keuze maken uit het aanbod in de webwinkel, waarin anderen klanten wereldwijd hun oude doeken te koop aanbieden. Voorbeelden zijn te vinden op MyStyleFrame.com.

Internationale crowdfunding op www.kickstarter.com

Vier jonge ondernemers, met elk hun eigen kennis en vaardigheden, hebben de krachten gebundeld om van MyStyleFrame een succes te maken, ook buiten Nederland. Na een marktverkenning geloven zij in een grote toekomst voor het bijzondere concept van duurzame en (uit)wisselbare wanddecoratie. Het bedrijf wil daarom ook internationaal de markt op en presenteert zich daarvoor op www.kickstarter.com, het gerenommeerde platform voor ‘crowdfunding’. ‘Backers’ krijgen al voor een kleine bijdrage een unieke beloning.

 

De ondernemers vonden elkaar ook in de uitdaging om een milieuvriendelijk decoratieproduct op de markt te brengen en dit te verbinden aan maatschappelijk rendement  door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt aan werk te helpen. Danny Verdonk: Een mooi product leveren en maatschappelijk bezig zijn, is de mooiste combinatie die bestaat.”

MyStyleFrame.com opereert momenteel vanuit het Noord-Hollandse Hoorn.

Artikel Marketing – Gratis SEO Artikel Plaatsen


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor