Pasen is een (paas) eitje voor Ontbijtservice Noorderland

Pasen, lente, tulpen, krokusjes, de dagen worden langer en lichter, voorjaarsbloemetjes staan in de bloei, het Paasontbijt komt eraan!
Om de Paasdagen feestelijk te beginnen kunt u nu uzelf, gezin of gezellig met z’n tweetjes of een ander verrassen met een goed gevuld, luxe Paasontbijt van Ontbijtservice Noorderland. Deze ontbijtservice verzorgt eerste en tweede Paasdag luxe Paas-ontbijten, gevuld met allerlei lekkernijen zoals roomboter Paas-stolletjes, verse croissanten, Matzes, knapperige pistoletjes, fijne vleeswaren, gerookte zalm, luxe salades, diverse kaassoorten en natuurlijk chocolade Paaseitjes, aan alles is gedacht door Paas-Ontbijtservice Noorderland!
De regelmatig in de media”als best getest” ontbijtservice verzorgt tijdens de Paasdagen het Paasontbijt geheel in Paasstijl met o.a. Paas-servetjes, paaseieren en aardewerk Paas-eierdopjes.
Gemak dient de mens in dit geval en kunt u nu al voor de Paasdagen uw Paasontbijt bestellen bij de Ontbijtservice voor Groningen en Drenthe. Snel bestellen dan bent u er in ieder geval op tijd bij want tijdens Pasen draait deze Paasontbijtservice op volle toeren en vol is echt vol!
Gezellig met collega’s op de zaak aan het Paasontbijt? Ook voor bedrijven verzorgt Ontbijtservice Noorderland een uitgebreid Paasontbijtbuffet om de ochtend goed te beginnen!

Het bericht Pasen is een (paas) eitje voor Ontbijtservice Noorderland verscheen eerst op Artikelen & Nieuws.

Artikelen & Nieuws
Waterdichte iPhone weer stap dichterbij
Veel Android-toestellen hebben iets wat de iPhone niet heeft: ze zijn waterdicht. Waarom Apple de iPhone niet waterproof maakt? Waarschijnlijk omdat klepjes nodig zijn om de binnenkant van een toestel af te schermen. Die kunnen afbreken, zijn onhandig …
Read more on One More Thing


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor