Project Cars is al een betere racespel dan Forza of Gran Turismo

Slightly Mad Studios is in de strijd tegen de stemming. Er is een lichte arrogantie tot creatief directeur Andy Tudor als hij loopt door de menigte gefinancierd, crowd ontwikkeld spel, waarbij een samengesteld publiek op Brands Hatch door alles dat maakt Project Cars opvallen, en hoe het is uitgevoerd om te concurreren tegen de grote hitters , tegen Gran Turismo en Forza. Er is een bewonderenswaardig, vasthoudend beet naar de houding, ook – ik kan het niet helpen, maar denken aan de iconische beelden van een springlevende Lotus Cortina snapping op de hielen van het zwelgen Ford Galaxie in ’60 sedan racen.

Zonder de steun van een platform houder, of een groot, gevestigd merk van zijn eigen, Project Cars zal alle strijd die Slightly Mad Studios kan opbrengen nodig. “Het is duidelijk dat we tegen het, maar ik denk dat we dat bulldog mentaliteit, en de mensen wortel voor de underdog,” Tudor vertelt ons na de presentatie over de vooruitzichten Project Cars ‘tegen de gevestigde concurrentie. “Ik denk dat het erg vet om te zeggen dat we proberen te Forza en Gran Turismo verslaan – Ik hoop dat mensen in ieder geval zet ze in dezelfde categorie, en zien ons als een alternatief.”

De wind waait in de richting Project Cars ‘, op zijn minst. Er zijn tal van race games coming out voor Kerstmis – de open-wereld-Amerikaanse epos The Crew, de extreem gepolijste Xbox One exclusieve Forza Horizon 2 en eigen oogverblindende DriveClub Sony’s – maar, bij gebrek aan mainline Forza en Gran Turismo inzendingen, Project Cars staat alleen in zijn bedoelingen.

“Als u op zoek bent naar iets met auto’s die realistisch zijn, met tracks en met functies die je wilde in Forza en Gran Turismo was geweest voor vele jaren, zonder de banden piepen alsof er in Gran Turismo, auto’s die niet rond doen gaan in een begrafenisstoet zoals Forza, dan is Project Cars is het een voor je, “zegt Tudor, alvorens tot nederigheid voor een korte tweede. “Maar zelfs worden vergeleken met hen is eer genoeg.”

Er is meer aan Project Cars dan bravoure, maar, en Slightly Mad zijn niet precies kranige jonge parvenu. De geschiedenis van de studio’s is lang en onderscheiden, die teruggaat naar haar vroegere leven als Blimey! Games en de ongelooflijke 1001spel en gaan helemaal tot 2011 de Shift 2 Unleashed, een spel dat sensationele bij de behandeling van het racen was. Het was sensationeel om een ​​fout, helaas, met een handling model dat gedwaald naar de grillig in zijn zoektocht naar drama.

Zie je een glimp van die games in Project Cars, maar gelukkig is het het beste van beide series die er schijnt door nu. Het spektakel van Shift wordt vastgehouden in de terugkerende helm cam, zo goed een benadering krijg je van de ervaring van wordt geteisterd over in de cockpit van een auto, zonder toevlucht te nemen tot de real deal of een Oculus of Morpheus headset (http://www.1001spel.com/verkeerstalent-online/). Het is heerlijk te kijken, ook al zijn sommige van die pracht is gedaald gekozen voor de PlayStation 4-versie – de zon ondergaat over vers gedempte tracks, het aansteken van de kleine plassen water die je kan overrompelen als je schoot de laser gescand circuits.

Rubrieker.nl – Artikel marketing


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor