Review online cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei

Review online cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei

Zou jij graag meer zelfvertrouwen willen hebben?

Frank de Moei ontwikkelde de online cursus Blijvend Zelfvertrouwen om je zelfvertrouwen een flinke boost te geven. Ook op de lange termijn.

Wat houdt deze cursus in? En zijn de resultaten echt zo goed als beloofd wordt?

Ook vind je onderaan dit artikel een kortingslink.

Wat houdt de online cursus Blijvend Zelfvertrouwen in?

Het is een online cursus gericht op blijvend meer zelfvertrouwen. Daarbij hoort ook meer rust, innerlijke kracht en zelfwaardering.

Deze cursus is voor mensen die weer willen geloven in zichzelf en die niet meer willen twijfelen. Ook is de cursus voor mensen die dichter bij hun eigen gevoel willen komen en meer op zichzelf willen leren vertrouwen bij het maken van beslissingen.

De online cursus Blijvend Zelfvertrouwen is al door ruim 10.000 cursisten gevolgd.

De cursus bestaat uit:

 • 13 online videolessen
 • 3 extra e-books
 • professionele begeleiding van een coach


Naast de online cursus zelf ontvang je ook nog drie extra e-books!

 • Het eerste e-book gaat over inzicht in jezelf.
 • Het tweede e-book draait om accepteren wie je bent.
 • Het derde e-book gaat over keuzes maken en vertrouwen hebben in die keuzes.

De online Cursus Blijvend Zelfvertrouwen belooft een gegarandeerd resultaat als je alle stappen van de training doorloopt. Dan zal je zelfvertrouwen steeds meer toenemen.

Door de manier waarop de cursus in elkaar zit en de to-the-point informatie uit de cursus, hoeft het geen jaren te duren om je zelfvertrouwen te vergroten. Doordat je een steuntje in de rug hebt kost het ook minder energie en frustratie om daadwerkelijk resultaten te gaan bereiken.

De cursus is lekker praktisch opgezet en bevat veel oefeningen die je thuis zelf kunt doen. Ook zitten er vragen bij die je kritisch laten denken over je patronen. De cursus duurt 12 weken en je kunt hem in je eigen tempo doorlopen.

Opbouw van de online cursus Blijvend Zelfvertrouwen

 1. Wat is zelfvertrouwen en waarom is het de basis voor een gelukkig leven?
 2. Hoe is je gebrek aan zelfvertrouwen ontstaan?
 3. Creëren.In dit gedeelte ga je werken aan een nieuw, sterk en blijvend zelfvertrouwen.

Wie is Frank de Moei?

Frank de Moei is een coach en trainer die al lang in het vak zit en veel ervaring heeft. Hij heeft vooral veel ervaring met de psychologische kant van de problemen. Hij heeft een eigen praktijk waarbij hij zijn cliënten helpt bij het vergroten van hun zelfvertrouwen en zelfwaardering.

Daarnaast is hij de eigenaar van newstart.nl. Op die website vind je verschillende trainingen rondom gelukkig(er) worden en goed in het leven staan. Zoals:

 • eCursus nooit meer zorgen of stress
 • eCursus Betere Relaties met Iedereen

Wat zeggen anderen?

Simon:

“Hoi Frank, wat betekent de cursus voor mij? Wat me opviel toen ik met de cursus begon dat ik veel rustiger werd, door dat ik mezelf toestemming gaf om onzeker te zijn en er niet meer tegen vocht voelde ik me zoveel zekerder, immers de spanning was er niet meer. Ik voel me veel vrijer om mijn menig te uiten. De angst is een stuk minder en ik voel me hierdoor ook zekerder. Ik heb ook de lat een stuk lager gelegd en sta mezelf toe dat ik niet perfect hoef te zijn.

Je bent pas perfect als je je sterke en zwakkere punten erkent en accepteert, dat is 100% jezelf zijn. Al met al opent de cursus deuren voor mij. Deze OK-energie werkt echt bevrijdend, ik heb de knop omgedraaid en zie het leven nu als een kans -heerlijk. En dat allemaal in 5 weken, dan hoef ik je niet vertellen wat ik van de cursus vind!”

Roos:

“Ik raad iedereen deze cursus aan. Het geld is het zeker waard, ik wou dat ik het eerder was tegengekomen. Je kan de cursus doen in je eigen tempo en gewoon thuis. Je werkt aan jezelf, met jezelf. Het heeft mij zekerder gemaakt en daarmee zit ik veel lekkerder in mijn vel. Ik ben er echt 1 a 2 keer in de week voor gaan zitten en heb alle vragen en antwoorden voor mij zelf op papier gezet.

De eerste weken dacht ik “ja er gebeurt nog niks”, maar naar mate de cursus vorderde ging er wel degelijk een verandering plaatsvinden. Het moet echt groeien. Frank bedankt, jij hebt mijn ogen doen openen met je stellingen en vragen. Het duurde even voordat het landde maar ik ben blij dat ik er mee begonnen ben. Het heeft zeker effect, ik voel mij weer beter en sterker. Mensen veel succes met de cursus!”

Mijn eigen ervaringen met de cursus

De opbouw en de vormgeving van de online cursus Blijvend Zelfvertrouwen ziet er zeer verzorgd uit. Je kunt direct zien en ervaren dat Frank de Moei veel energie, passie en kennis in de ontwikkeling van zijn training heeft gestopt.

De cursus liet mij anders naar bepaalde situaties kijken en gaf me praktische handvaten om met die situaties om te gaan. Het gaf me energie om de cursus te doen. Ik werd me bewuster van bepaalde gedragspatronen en ik heb aan de hand van de cursus mijn zelfvertrouwen op een nog hoger plan weten te brengen.

Zoals je hebt kunnen lezen, ben ik erg enthousiast over de online cursus Blijvend Zelfvertrouwen.

Online cursus Blijvend zelfvertrouwen kopen ( + kortingslink)

Klik HIER om naar de kortingslink te gaan en de cursus te bestellen!

30 dagen-niet-goed-geld-terug garantie

Mocht je ondanks de online cursus en de extra e-boeken toch niet overtuigd raken, dan kun je binnen een maand je geld gewoon terugkrijgen. Op manier kun je dus zonder enkel risico gaan werken aan extra zelfvertrouwen en een gelukkiger leven.

The post Review online cursus Blijvend Zelfvertrouwen van Frank de Moei appeared first on Gezondsnel.nl.

Gezondsnel.nl


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor