Rollema borgt behaalde VCA* in IT

Rollema Transport biedt klantspecifieke oplossingen op het gebied van logistiek en techniek. Door inzet van gedreven personeel en innovatieve technieken is Rollema de toonaangevende partij in de Benelux voor installatie van geldautomaten, kluizen, drankenautomaten, energietechniek, industriële printers en medische apparatuur.

Rollema heeft het VCA* certificaat onlangs behaald. Het certificaat wordt uitgereikt aan bedrijven die hun processen op het gebied van veiligheid hebben geborgd volgens strenge eisen.

Rollema pakt die borging op innovatieve wijze aan door gebruik te maken van zelfontwikkelde software op tablets die in het veld gebruikt worden door de Field Engineers.

 “Met één druk op de knop actuele gegevens ontvangen over o.a. ongevallen en werkplekinspecties; een ideaal beeld, dat werkelijkheid is geworden.” Aldus directeur Wim Rollema.

De VCA certificering is een mijlpijl binnen het continue verbeteringsbeleid dat Rollema voert, waarbij ook bewust wordt gekeken naar veiligheid, gezondheid en milieu. VGM-coördinator Fenno Hannewijk aan het woord: “De resultaten van werkplekinspecties en meldingen van gevaarlijke situaties zijn direct zichtbaar in het dashboard. In het komende jaar gaan wij verder met het verzamelen van feiten en cijfers. Meten is immers weten en vanuit deze positie kunnen wij actief sturen op onze dienstverlening.”

Rollema werkt met circa 100 medewerkers, 2 centrale warehouses voor apparatuur en 30 voertuigen vanaf 4 locaties in Nederland en vanuit 1 locatie in België.

http://www.rollematransport.nl

VCA-K82145/01

Artikel Marketing – Gratis SEO Artikel Plaatsen
Ni argent, Tout une love a besoin un Ice Watch montre
Ni argent, Tout une love a besoin un Ice Watch montre est conservé par le montre, elle essaie de trouver le sentiment de sécurité. Enfin, Il part un appel très élégant et rustique à la fois. C'est le ice watch pas cher.Dégageant un message subtil sur …
Read more on Be.com


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor