Stappenplan Enkel IntapenBekijk de video over stappenplan enkel intapen

Spelenderwijs Verbeteren is een bedrijf dat een oefenbundel heeft ontwikkeld voor korfbal, die aansluit bij de trainingsvisie Teaching Games for Understanding (TGfU).

Vaak worden de technieken los van de spelcontext aangeboden en zijn daardoor betekenis- en belevingloos voor de deelnemers.
Spelenderwijs Verbeteren sluit zich hier niet bij aan, maar is geïnspireerd door de visie op het spelonderwijs Teaching Games for Understanding (TGfU). TGfU staat voor een speler- en spelgerichte benadering van het (sport)spelonderwijs, waarbij constructivistische leertheorieën een belangrijke basis vormen.

De meer spelgerichte, spelgecentreerde benadering kenmerkt zich juist door de overtuiging dat succesvolle deelname aan een spel gebaseerd is op het beheersen van spelcompetenties en niet op het leren en ontwikkelen van technieken.

Hoofdactiviteiten;
Spelenderwijs verbeteren heeft een bundel met gecategoriseerde korfbal specifieke oefeningen ontwikkeld geschikt voor alle categorieën en biedt ter ondersteuning van deze bundel een applicatie voor Android en Apple (IOS) aan met alle verfilmde oefeningen die in de bundel terug te vinden zijn.

Ter verduidelijking van de visie en bundel bieden wij presentaties en clinics aan bij de korfbalverenigingen.

Voor informatie kijk op www.spelenderwijsverbeteren.nl

Vind ons ook op facebook en instagram onder de naam Spelenderwijs Verbeteren of op Twitter als Spelenderwijs V.

Voor vragen of het bestellen van de bundel stuur je een email naar info@spelenderwijsverbeteren.nl


Meer over stappenplan enkel intapen vinden


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor