Tapen Enkel Te StrakBekijk de video over tapen enkel te strak

PaintKit: muren, kozijnen en deuren verven zonder afplakken!
Muren sauzen, kozijnen en deuren schilderen kost altijd meer tijd dan u denkt. Vooral het afplakken van stopcontacten, lichtschakelaars, randen en plafonds kost veel tijd voordat u kunt beginnen met de verfklus. En na het verwijderen van de tape ziet u dat er toch nog verf onder de tape is gelopen, dat de lijnen niet strak zijn of dat er verf met de tape van de muur wordt verwijderd. Zonde!

U kunt gemakkelijk strak langs iedere hoek en rand verven, zonder gebruik te hoeven maken van afplaktape; binnen én buiten.

Uw verfklus is pas geslaagd als u haarscherpe hoeken en strakke lijnen heeft geverfd. Geen enkel ander artikel doet dat zo effectief als de PaintKit Liner. Dit is een verftube met een verstelbaar mondstuk om de breedte te bepalen. Vul de tube met verf, stel een het mondstuk in op de gewenste breedte ten opzichte van de muur, het plafond of het kozijn dat u schoon wilt houden en u kunt direct aan de slag!

De PaintKit Liner heeft een verfpunt van synthetisch marterhaar en hiermee maakt u vliegensvlug strakke randen op muren, het plafond , kozijnen en plinten. Met een perfecte dekking.

Nadat u het te verven oppervlak heeft voorbereid met de PaintKit Liner, gebruikt u de PaintKit verfroller voor het sauzen van muren, plafond witten of deuren verven. De verfroller heeft een zogenaamde ‘edger’. Dit hulpstuk op de roller stelt u wederom in op de gewenste afstand ten opzichte van het oppervlak dat u niet wilt raken en u vult de verfroller met verf of latex. De roller is gemaakt van snel absorberende hoge kwaliteit vezels waarmee u grote oppervlakken gelijkmatig en perfect gedekt kunt verven.

Dankzij de speciaal ontworpen PaintKit Bucket kunt u de verfroller snel en zonder morsen opnieuw vullen. Kantel de Bucket om een laagje verf aan de rand te krijgen, even rollen, en u bent weer klaar om te verven!

Dankzij de ergonomische ‘Clever Handle’ houdt u de Bucket gemakkelijk in uw hand, of bevestig hem op een ladder om uw handen vrij te houden tijdens het verven. Daarnaast houdt het geïntegreerde opberg compartiment de roller veilig op zijn plaats.

En om het nog gemakkelijker te maken, heeft PaintKit vervangbare inlays, zodat u hem te allen tijde schoonhoudt.
Video Rating: / 5


Meer over tapen enkel te strak vinden


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor