Terug naar school op wielen

In Cantabrië gaat het helpen met 50.000 euro aan projecten die het fietsen stimuleren in scholen die tot december volgend jaar worden gehouden.

Van de regering van de regio Cantabrië wordt het programma van hulp voor het bevorderen van fietsen in scholen in de autonome gemeenschap zelf genoemd, zoals gepubliceerd door het staatsblad van Cantabria. De afdeling die de vice-president van de uitvoerende macht is, gaat door met subsidiëren met projecten van 50.000 euro die worden uitgevoerd tussen 1 januari van dit jaar en 31 december van volgend 2019.

Het doel van deze hulp is om de vervoersgewoonten in de onderwijsgemeenschap te veranderen om de vervuilende uitstoot in de atmosfeer te verminderen, de economische kosten in verband met schoolvervoer te verminderen en meer toegang te bieden tot de centra, waar het gebruikelijk is om files te produceren .

Hiervoor zal het ministerie van Universiteiten en Onderzoek, Milieu en Sociaal Beleid subsidies en personele middelen gaan subsidiëren in verband met zowel het ontwerp als de ontwikkeling, implementatie of beheer van projecten die worden voorgesteld om het gebruik van fietsen te stimuleren. Bovendien kunnen kleine infrastructuren die verband houden met het gebruik van fietsen in de centra mogelijk steun ontvangen.

De educatieve centra van basisonderwijs, secundair onderwijs, baccalaureaat, beroepsopleiding en speciaal onderwijs voor regulier onderwijs kunnen dit programma volgen. Hiervoor hebben ze tot 21 september de tijd om hun aanvraag in te dienen. Aan het eind van het jaar zal de regering het resultaat van de procedure meedelen.
De centra die reeds subsidies hebben ontvangen in het kader van dit programma, kunnen een nieuwe maximale subsidie ​​van 12.000 euro of 2.000 euro per project krijgen en degenen die niet eerder aan dit initiatief hebben deelgenomen, kunnen maximaal 38.000 euro ontvangen (2.920 euro per project). project).

De algemene richting van grondgebied en stedenbouw werkt sinds 2015 aan dit programma om de fiets een vervoermiddel te maken met een grotere bekendheid in de dagelijkse bewegingen van mensen die deel uitmaken van de onderwijsgemeenschap van Cantabria, naast het verbeteren van de kwaliteit van leven van zijn gebruikers, evenals de bewoners in de omgeving van de educatieve centra.

Vorig jaar kende het ministerie via dit hulpprogramma 30.000 euro toe aan projecten op 13 scholen in tien gemeenten van de Cantabrische gemeenschap. Het creëren of verbeteren van een verkeersveiligheidscircuit binnen hun faciliteiten, de vaststelling van fietsparkeervoorzieningen, het leveren van materiaal aan fietsmonteurwerkplaatsen of de aankoop van fietsen voor leningen waren enkele van de gesubsidieerde projecten vorig jaar

Dit soort hulp is niet alleen goed voor de autonome gemeenschap, maar uiteindelijk ook voor iedereen. Als dit uitbreidt naar meer regio’s, hebben we een hogere luchtkwaliteit en een minder druk verkeer in steden.

Dit is geweldig nieuws voor al diegenen die in Cantabrië wonen en we zijn er zeker van dat deze investering in gezondheid op de lange termijn tot uiting zal komen. En als je je fiets nog steeds niet hebt, ga dan naar de online winkel van Helliot Bikes waar je de jouwe tegen zeer scherpe prijzen kunt vinden.

We hebben vandaag afscheid genomen, maar maandag komen we terug met meer nieuws over je favoriete sport op wielen.

The post Terug naar school op wielen appeared first on Artikel Marketing – Gratis SEO Artikel Plaatsen.

Artikel Marketing – Gratis SEO Artikel Plaatsen


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor