Tips voor de inrichting van je huis

De huizenmarkt trekt weer aan, meer huizen worden verkocht dus ook meer huizen moeten ingericht worden. Dat kan een hele onderneming zijn. Hier volgen wat tips waar je op kunt letten tijdens het inrichten van je huis.

De verlichting

Verlichting is heel belangrijk in huis. Kies je voor een spot of een hanglamp boven je eettafel? Hoeveel verlichting heb je nodig? Om dat inzichtelijk te maken voor jezelf is het belangrijk om een plan of plattegrond op/samen te stellen. Door kamers te verdelen kun je makkelijker bepalen in wat voor mate de dat deel van de ruimte verlicht moet worden.

De woonkamer

In de woonkamer is het belangrijk dat je bepaald wat je er allemaal wil doen. Is er in huis bijvoorbeeld weinig plek voor een werkkamer, dan kun je er voor kiezen om in de woonkamer die ruimte te creëren. Maak eventueel een inklapbaar bureau zodat het niet altijd ruimte inneemt. Daarnaast is het belangrijk om genoeg afstand tussen de bank en de tv te bewaren. Houdt er rekening mee dat een tv van 40 inch al gauw een drie à vier meter van de bank af moet staan. Mocht de achterkant van de bank te veel in het zicht staan, plaats hier een bijzettafel tegenaan. Deze zijn vaak slank van vorm en breken het beeld van de bank.

De keuken

Vraag jezelf als eerste af wat de keuken precies voor doel heeft. Verblijf je hier vaak, eet je hier, kook je graag en lang? Wanneer de keuken namelijk een belangrijk onderdeel is van jou leven dan is een open keuken zeker een aanrader. Wanneer die mogelijkheid er niet is zorg er dan voor dat je een levende keuken hebt. Bijvoorbeeld een speelplaats voor de kinderen zodat die ook in de keuken kunnen zijn wanneer je aan het koken bent. Probeer een ruimte te creëren waar mensen dichtbij je kunnen zitten wanneer je aan het koken bent. Op deze manier zal er in de keuken altijd leven zijn.

 

Artikel Plaatsen
Apple laat A9-SoC door Samsung produceren?
Samsung zou op dit moment begonnen zijn met de productie van de eerste A9-chips voor de mobiele apparaten die Apple in 2015 wil uitbrengen. Het gaan hier om een 14nm-procedé, waarbij TSMC slechts een kleiner deel van de chips lijkt te produceren.
Read more on Hardware.Info


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor