Topplanet.nl: alles voor uw tuin of kas

Alles voor de tuinbouw op één adres

Topplanet.nl is dé webshop op het gebied van tuinbouw benodigdheden, zowel voor professionele kwekers als voor hobbytuinders. In ons online tuincentrum vindt u alles voor de gewassen in uw tuin of kas. Doordat we groot en slim inkopen, kunnen we u de scherpste prijzen garanderen. Bovendien beschikken we over een deskundige klantenservice. Heb u vragen of wilt u advies over de juiste producten? Onze medewerkers staan u graag te woord en denken graag met u mee.

 

Compleet assortiment voor de tuinbouw

Uiteraard vindt u bij ons zaden van hoge kwaliteit, zowel voor groenten en fruit als voor bloemen en planten. Daarnaast verkopen we alle agrarische benodigdheden die nodig zijn om de gewassen optimaal te laten groeien en bloeien, of dit nu buiten of binnen plaatsvindt. Zo kunt bij topplanet.nl terecht voor kweekmethodes als Soil, Hydro’s Coco en Aqua Flakes en kweektenten, -bakken en -potten in verschillende materialen en formaten. Natuurlijk hebben we ook een ruim assortiment fertilizers en vindt u in ons tuincentrum talloze artikelen voor irrigatie, klimaatbeheersing en bestrijding van ongedierte. Bovendien bent u bij ons aan het juiste adres voor afzuigers en luchtbehandelingssystemen, alarm- en beveiligingsinstallaties, bouw- en verpakkingsmaterialen. Bent u op zoek naar folies, scharen, trimmers, pH- en EC-meters, verlichting en elektra? Ook dan zit u bij topplanet.nl goed.

 

Vragen over onze tuinbouw benodigdheden?

Onze artikelen zijn overzichtelijk gerangschikt, zodat u makkelijk vindt wat u zoekt. Door de heldere foto’s en duidelijke productomschrijvingen weet u snel welk artikel voor u de juiste keuze is. Komt u er toch niet uit? Neem dan gerust contact met ons op. Onze medewerkers zijn thuis in alle facetten van de tuinbouw en kennen voor vrijwel elke situatie een oplossing. Telefonisch is onze klantenservice te bereiken van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 en op zaterdag van 12.00 tot 17.00. Liever schriftelijk contact? Dat kan uiteraard ook door gebruik te maken van het contactformulier op de website of een e-mail te sturen naar info@topplanet.nl.

 

Agrarische benodigdheden bestellen, betalen en ontvangen

Het bestellen van tuinbouw benodigdheden gaat bij topplanet.nl eenvoudig en vlug. In feite wijst het zich vanzelf. Is uw bestelling compleet, dan kunt u kiezen voor verschillende betaalmethoden, net wat u het beste past. Uw agrarische benodigdheden kunnen natuurlijk op uw adres worden bezorgd, maar u kunt er ook voor kiezen ze af te halen bij ons fysieke tuincentrum.

 

Artikel Plaatsen
'Samsung wil Blackberry overnemen' (update)
Zo ging Samsung in zaken aangespannen door Apple al meermaals voor de bijl. Blackberry ontkent in een verklaring dat er concrete overnamegesprekken met Samsung zouden hebben plaatsgevonden. Er gingen vaker geruchten over mogelijke overnames …
Read more on Bright


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor