Trakdot bagage tracker nu ook in de Benelux

Sinds kort wordt ook in België het zeer interessante nieuwe en eenvoudige product Trakdot aangeboden. Dit is zowel excellent in mogelijkheden alsook eenvoud. Bovendien is het het enige in zijn soort.
De Trakdot bagage tracker is een zeer eenvoudig systeem maar met praktische bedoeling. Het opvolgen van bagage tijdens vliegtuigreizen.
Als Benelux verdeler voor dit product stel ik dat graag aan u voor. Er is eveneens de mogelijkheid om een (gratis) testmodel te krijgen om een redactioneel stuk over te maken.
Wereldwijd raken er op luchthavens jaarlijks zo’n 26 miljoen stuks bagage verloren. Als jouw koffer daar onverhoopt een keer bij zit, dan is dat vaak het begin van een paar hele onzekere uren of zelfs dagen. De Trakdot brengt daar binnenkort verandering in. Met dit toestel en de bijbehorende smartphone-app weet je te allen tijde waar je bagage uitspookt. Je krijgt zelfs netjes een seintje als je koffer op de band valt.
De Trakdot is een licht en compact zendertje dat makkelijk in elke bagage past. Het toestel werkt op twee AA-batterijen en communiceert via het gewone gsm-netwerk met de smartphone van de eigenaar. Omdat het apparaatje zichzelf automatisch uitschakelt tijdens het opstijgen en landen, heeft de luchthavenbeveiliging er in principe geen problemen mee. In Amerika, waar het toestel vandaan komt, raakte de Trakdot alvast moeiteloos door de strenge keuring van de FAA (Federal Aviation Administration).
Trakdot-gebruikers met een iPhone of Android-device kunnen het traject van hun bagage straks in real-time volgen via een speciale app.
De Trakdot heeft nog enkele andere interessante features. Na het landen krijg je bijvoorbeeld onmiddellijk te horen of je bagage wel samen met jou de eindbestemming heeft bereikt. Bovendien hoef je niet langer minutenlang naar de bagageband te staren: zodra jouw koffer op de band rolt.
De Tijd heeft over dit toestel al een blog artikel online staan, zie http://blogs.tijd.be/tzine/2013/01/nooit-meer-je-bagage-kwijt-met-de-trakdot.html.
Meer info
– presentatie: http://goo.gl/vHEzgR
– specs: http://goo.gl/NHeeyR
– http://www.trakdotbagage.be

Artikel Marketing – Gratis SEO Artikel Plaatsen
The Browns on ice: Watch players accept cold challenge
BEREA, Ohio — The Cleveland Browns got a different kind of cooldown after training camp on Friday. The Browns, along with head coach Mike Pettine, accepted the Ice Bucket Challenge, to raise awareness for ALS, also known as Lou Gherig's disease.
Read more on fox8.com


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor