Zo veel keuze aan trouwringen.

De keuze voor trouwringen is zo groot dat je nooit iedere mogelijkheid onder ogen zult komen. Alle ringen zijn ook mogelijk in alle drie de bekende kleuren goud, namelijk witgoud, geelgoud en roodgoud. Toen wij begonnen aan het uitzoeken van onze trouwringen hadden we nog geen idee waarnaar we op zoek waren. We begonnen met een beetje op het internet zoeken naar exclusieve trouwringen den bosch, unieke trouwringen, gouden trouwringen en ga zo nog maar even door. Al snel kwam er een website bij ons naar voren waar mooie trouwringen met een luxe uitstraling opstonden, en allemaal van 14 karaat of 18 karaat goud. Dit was wel ongeveer waarnaar op zoek waren en wat ook binnen ons budget past.

Op deze website was er naast exclusieve ontwerpen van de juwelier zelf, Cober, ook andere merken aanwezig waar mooie trouwringen van zijn. Zonder enig idee te hebben over waarnaar we op zoek waren hebben we toch direct een afspraak gemaakt. Het personeel is erg vriendelijk en konden ons erg goed helpen bij het zoeken van trouwringen, ook al was hier wel veel geduld voor nodig. We hebben het niet aan gedurfd meteen de knoop door te hakken dus hebben we gekozen voor een vervolgafspraak om nog is te kijken naar onze favoriete ringen en misschien nog wat andere ringen uit de collectie waar we de eerste keer niet aan toe zijn gekomen.

Tijdens de tweede afspraken waren we er zeker van het worden witgouden trouwringen met de binnenring geelgoud van de lijn Kings &Queens van Cober zelf. Dit waren de ringen die als eerst onze blik vingen en hier stiekem nooit van af zijn geweest. De damesring bevat een briljant geslepen diamant van de hoogste kwaliteit, maar natuurlijk niet de grootst mogelijke diamant. Na het passen hebben we ook nog een gravure kunnen laten zetten in deze ringen met ons eigen handschrift.

 

 

 

 

Rubrieker.nl – Artikel marketing
Review: FIFA 15
Evengoed zal je de spits die deze kans mist ook zien balen, daarbij zie je zelfs de rimpels en de gehele grimas op zijn gezicht vertrekken. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld wanneer een aanvaller door een verdediger met een vliegende tackle onderuit wordt …
Read more on PSX-Sense


Wordpress SEO Plugin by SEOPressor