Nagenieten

Image:

Author:
sirixception
Description:
Na een drukke dag kunnen nagenieten op een zomers terras met het gezelschap van enkele vrienden… niets is zo ontspannend…

Dank je Wies voor het "lenen" van je glas!
Views:
4444
tags:
België, Belgium, Belgien, Belgique, Limburg, Tongeren, Haspengouw, Ambiorix, Romeinen, Kleur, Colour, Reflectie, Reflection, TongerenMeetup2008, Basiliek, Kerk, Church, Kirche, Wijn, Wine, Glas, GlobalVillage2, ISawYouFirst, FavesExtreme15, FavesExtreme5, FavesExtreme10, SuperShot, FavesExtreme20, FavesExtreme25, BetterThanGood, ThePerfectPhotographer, MyWinners, MyWinner, LunarVillage, Citrit, JustOneLook, ExploreUnexplored, *RefleXionS*, MusicToMyEyes, DigiFotoPro, DragonGoldAward, SearchTheBest, PicturePerfect, ArtistOfTheYear, FlickrsBest, SiriXception, SiriXception Fotografie

Source