Wat gebeurt er met uw hypotheek per 1 januari 2013?

Video:

Channel:
Kassa
Duration:
15:32
Description:
Het kan u niet zijn ontgaan. De hypotheekregels gaan veranderen per 1 januari 2013. Wat betekent dat voor mensen die al een hypotheek hebben? Of voor mensen die voor het eerst een hypotheek afsluiten?

Kapé Breukelaar, Kassa’s financieel deskundige, beantwoordt in de uitzending vragen over die nieuwe regels. De veranderingen staan hier uitgelegd. Op de website van het ministerie van Binnenlandse Zaken staan vragen en antwoorden over de nieuwe regels voor de hypotheekrenteaftrek. Let op: in dat document is nog niet meegenomen dat minister Blok uitstel heeft verleend voor omzettingen tot 1 april 2013.

Kassa – 8 december 2012
tags:
2013, hypotheek, Hypotheekrenteaftrek, kassa, Kassa, KassaTV