Karl en co. met Tourtafel in provincie Antwerpen

Vandaag is er een rustdag, maar morgen start Karl Vannieuwkerke aan de eindspurt van Vive Le Vélo voor dit seizoen. Drie keer zal de uitzending nog uit onze regio komen. Woensdag ontvangt Karl Marijn De Vries, Sep Vanmarcke en Ken Vanmarcke in Sint-Katelijne-Waver. Donderdag zijn Bram Tankink, Peter Van den Bempt en Gert Verheyen de gasten in Heist-op-den-Berg. Voor de uitzending in Merksplas komen vrijdag Bert De Backer, Heidi Van de Vijver en Leontien van Moorsel langs. Voorts zit Vive Le Vélo dinsdag in het Waalse Bioul en zondag is de afsluiter in Scherpenheuvel-Zichem. De gemeente voor zaterdag is nog niet bekend, maar zou ergens in Vlaams-Brabant liggen. Waar exact in de gastgemeentes de tafel precies staat, maakt de Vive Le Vélo-ploeg niet op voorhand bekend.